Poly by proxy #16: Identitetskris

Ibland vet jag inte hur det är meningen att jag ska känna. Å ena sidan ska jag vara cool normkritiker som inte låter sig styras av konventioner och hur ”det borde vara”.

Å andra sidan ska jag vara stark feminist som står upp för sig själv och sin rätt till sina känslor och behov. Å tredje sidan finns det en verklighet att förhålla sig till, en partner som gör så gott han kan och en vecka som bara har 7 dagar gånger 24 timmar.

Emellanåt är alltihop bara vansinnigt frustrerande och förvirrande. Vad ska jag bråka om? När måste jag gilla läget?  Vad kan jag begära? Vad är bara gnälligt? Hur blev det så här jävla svårt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.