Poly by proxy #11: Rättvisans förbannelse

Ibland ser man klarast på natten och i natt har jag bestämt mig. Det räcker nu. Hittills har jag gått med på massor av saker som egentligen inte fungerar för mig. För att det ska fungera för D så hon inte dumpar J, för att det inte känts som om jag haft något val, men framförallt för att det sett rättvist ut på pappret. I slutändan känns det inte alls särskilt rättvist. Så rättvisan kan kyssa mitt feta arsle.

Härmed lovar jag att

  • följa min magkänsla. Känns det inte bra så är det inte bra.
  • gå på min första instinkt. Slut med att övertala mig själv om att det nog blir bra. Det blir det inte.
  • skita i om det ser rättvist ut från ovan. Det betyder faktiskt inte så mycket som man tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.