Poly by proxy #15: Kontaktbrist

Det här är min största frustration just nu. Det är egentligen inte ett problem som är begränsat till polyrelationer, men det får en större betydelse och blir lite jobbigare.

Min partner är notoriskt dålig på att svara på sms och chatmeddelanden, särskilt de dagar då vi inte ska ses. Om han svarar öht så är det oftast med :), ok eller :(. Extremt otillfredsställande.

För mig är en av de stora fördelarna med att ha en partner att en alltid har någon att kommunicera med om det ena eller andra. Ibland är det en kul video, ibland är det lite viktigare saker. Det är inte jättenoga, poängen är att det finns någon där ute som bryr sig (och inte är min mamma).

Eftersom vi ses mindre än jag hade önskat och det innebär en viss kontaktbrist i sig så blir det här ett ännu större frustrationsmoment. Det är som om jag inte existerar halva tiden.

Så här är dagens tips: Ta en minut och läs och svara på meddelanden du får, även om de inte verkar superviktiga. De är en utsträckt hand från någon du älskar och det kostar inte så mycket som du kanske tror att ta den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.